Happy Доставка

happy logo loading animation
0лв.

Количка

Количката ви е празна
image 1Вход image 20 лв. image 3Меню
back button imageназад
Менюwhite arrow down bar and grillSASA менюwhite arrow right sushiСушиwhite arrow right drinksНапиткиwhite arrow right

Как да поръчам

Работно време
от 11:00 до 23:00
x_tick Не приемаме поръчки

Всяка първа поръчка ще бъде позвънена за потвърждение или ще получите SMS


bql otblqsykВиж списък с ресторанти по градовеblack right arrow

Поръчка без регистрация

image 1

С тази опция можете да поръчате бързо, избирайки ястията, които искате, въвеждайки адреса, на който искате да ги получите. Не е нужно да правите регистрация или да влизате в акаунта си.

Регистрация и вход

image 1

За да направите поръчка влезте в системата с вашето потребителско име и парола.

Меню

image 3

За да разгледате предлаганите ястия и напитки, изберете основно меню (Азиатска кухня, Суши, Напитки, Промоция) или изберете подкатегория от навигацията в ляво. За да добавите желан от Вас продукт, натиснете на бутона „добави“.

Добавки

image 4

Ако желаете да се премахне някоя от съставките на ястието или да добавите допълнителна съставка, използвайте бутона „Опции“, за да влезете в подробната страница на продукта. След това можете да използвате менютата „Искам добавка“ и „Искам без“, за да направите своя избор. След като изберете вашите добавки, натиснете бутона „Добави в количката“, за да добавите продукта.

Количка

image 9

Количката горе в дясно винаги показва продуктите, които сте добавили до момента. Ако желаете да промените съставките на някой от добавените продукти - изберете съответния продукт като кликнете върху него. Ако желаете да премахнете някой от добавените продукти – използвайте иконките за премахване.

Поръчване

image 10

За да приключите поръчката си, натиснете бутона „Поръчай“ в долната част на количката. Прегледайте добавените от Вас продукти. Изберете адрес, където да бъде доставена поръчката ви. Всеки артикул с намалена или промоционална стойност не подлежи на допълнителна отстъпка.

Как работи "Вземи от ресторанта"

image 11

Давате си поръчката по телефона или на нашия уебсайт и избирате часа, в който да е готова. Ние се ангажираме храната да е приготвена и опакована за точния час. Получавате 10% отстъпка при вземане на поръчката от ресторанта. Артикули в промоция или с намалена цена не подлежат на допълнителна отстъпка

Доставка

гр. София: цена за доставка на всяка поръчка – 3,49 лв.БЕЗПЛАТНИ КОНСУМАТИВИРаботно време
от 11:00 до 23:00
x_tick Не приемаме поръчки